Magento-support

De concurrentie niet alleen bijhouden, maar zelfs voorbijstreven!

Mogelijkheden en expertise

Op het gebied van webshops kan Magento alles. Voeg daaraan toe de honderden extensies die beschikbaar zijn en het is zo uitgebreid en krachtig als Mission Control bij NASA. Er wordt echter wel verwacht dat u al die extensies even configureert.

Er is een ruime hoeveelheid documentatie beschikbaar, maar alleen al het lezen daarvan kost dagen. Daar bovenop komen de „kleine vraagjes” waar de documentatie niet direct antwoorden op geeft en dus op de fora gevonden moeten worden. Heeft u daar tijd voor naast het draaiend houden van uw bedrijf?

Waarom zou u alles zelf moeten uitvinden? Uw expertise is uw product, niet uw verkoopplatform. Wij hebben het onze expertise gemaakt, zodat u dat niet hoeft te doen. We kennen het verkoopplatform door en door en zijn er voor om deze kennis met u te delen.

Magento naar ónze hand en naar úw wensen

Of de wensen nu van operationele, functionele of van esthetische aard zijn, er is een oplossing voor te vinden. Door gebruik en configuratie van reeds bestaande extensies en het combineren van bestaande opties en/of eigen ontwikkeling is er altijd een oplossing te vinden voor uw specifieke wens. Gekoppeld aan onze jarenlange ervaring met het bouwen en beheren van e-commercesystemen en technieken als SEO kunnen wij u helpen met uw vragen. Wij helpen u een succesverhaal neer te zetten.

Magento – eCommerce Platform for Growth

Importeren

Overstappen zonder verlies van klanten, producten en bestelgeschiedenis

Is het invoerproces van al uw gegevens in Magento een nachtmerrie? U wilt wel over naar een nieuw e-commerceplatform, maar u voelt er niets voor om 60-urige werkweken te maken om uw producten via de webinterface in te voeren en dan alle bestelgeschiedenis ook nog eens kwijt te raken?!

Het importeren van gegevens op de verkeerde manier zal dagen duren. Hoe synchroniseert u op de goede manier uw winkel met uw leveranciers? Hoe raakt u geen gegevens kwijt uit uw oude e-commercesysteem en importeert u werkelijk alles? Simpel: vertel ons hoe uw database of API's er uitzien en wij regelen dat het werkt en blijft werken.

De Magento-API geeft u een snelle manier om de meeste standaardgegevens te importeren, maar u heeft hier goede programmeerkennis voor nodig en het bestuderen van de documentatie kost veel tijd. En zelfs dan zijn er een aantal vlakken waar u niet bij kunt. Underdark heeft een grote bibliotheek van eigen scripts om deze scenario's aan te pakken. Ontworpen en gebouwd door ons team van programmeurs kunnen wij u altijd van dienst zijn wanneer u aangepaste wensen heeft.

Optimalisatie

Minimaliseer kostbare laadtijd

Het is al jaren geen geheim meer: websites die in milliseconden op het scherm staan leveren direct op in uw portemonnee. Helaas is de standaardinstallatie van Magento allesbehalve snel; iets dat u bij elke stap in het winkelproces klanten kost.

Onderzoek wijst uit dat u maximaal een seconde heeft voordat uw bezoekers zitten te duimdraaien of uw site verlaten. In de praktijk moet uw site binnen een halve seconde of sneller reageren. Een paar trage pagina's is geen ramp, maar een algeheel trage site zal uw klanten naar een snellere site sturen: de site van een concurrent.

Naast de literatuur heeft ervaring ons geleerd hoe we Magento kunnen optimaliseren. Tientallen kleine aanpassingen geven Magento een boost: een standaard Magento-installatie kan er tot vier seconden over doen om een pagina te tonen. Wij kunnen dit meestal bijschaven tot een halve seconde. Dat is acht keer zo snel. Een snellere site betekent meer omzet.

Door Magento bij te werken kunnen wij op dezelfde server meer klanten bedienen en meer transacties verzorgen. Hierdoor kunt u zonder te investeren in hardware toch door blijven groeien.

Underdark doet al het werk voor u. Geen obscure commando's, giswerk, of forums in gebrekkig Nederlands. Ons team van technische experts heeft de kennis reeds in huis om uw site te versnellen zonder dat uw site daarvoor langdurig offline gaat.

Wij kunnen uw Magento-site zo snel maken als elk ander e-commerceplatform, zonder compromissen.

Analyse

Maximaliseer verkeer, advertenties en inkomsten

Op welke manier vinden uw klanten uw webwinkel? Welke pagina's bezoeken uw klanten? Hoe browsen ze door uw site? Waar verlaten uw bezoekers uw site? Wat zijn de struikelblokken? Antwoorden op deze vragen zijn van cruciaal belang als u uw conversie wilt verhogen. Zonder deze informatie is uw online marketing aan het lot overgelaten. Het verschil tussen net aan overleven of een succesverhaal laat u toch niet afhangen van geluk?

Underdark gebruikt waar mogelijk bestaande technieken als Google Analytics, Piwik en ClickTale, welke bezoekers van uw site analyseren. Hiermee weet u waar uw bezoekers vandaan komen, hoe ze op uw site navigeren, op welke pagina er wordt gepauzeerd en zelfs waar bezoekers uw site verlaten. Zo kunt u de verschillende barrières wegnemen en de omzet en conversie maximaliseren. Diezelfde informatie kan natuurlijk worden ingezet om uw advertenties (via bijvoorbeeld AdSense of AdWords) een betere conversie te geven.

Exporteren

Magento's database gebruiken in andere software

Exporteren van uw producten en andere details kan een behoorlijk struikelblok zijn. Magento heeft een gelimiteerde API waarmee een gedeelte van de data geëxporteerd kan worden, maar hoe gaat daarna die datastroom aan uw andere applicaties gekoppeld worden? Waar is die knop om een overzichtsrapport te maken?

Met onze code zijn wij in staat om alles wat in Magento opgeslagen is snel te exporteren (minuten in plaats van uren) over stabiele koppelingen (zonder vervelende verrassingen) naar een formaat dat uw bedrijf nodig heeft. Hiervoor gebruiken we een mix van bestaande Magento-extensies, een grote bibliotheek aan eigen code en nieuwe scripts voor uw specifieke situatie.

Underdark beidt u de kracht die u mist. Exporteer data (naar XML, CSV, etc.) voor verschillende aansluitende programma's zoals boekhoudsoftware, PostNL- of PostCollect-verzendkoppelingen en andere e-commercesystemen zoals osCommerce. Hiermee realiseert u volledige vrijheid van e-commerceplatform. Wilt u ooit weer van Magento afstappen, dan is uw data klaar om mee te verhuizen!

Contact

Wij geloven dat elkaar de hand schudden de beste start van een zakelijke relatie is. Als u geïnteresseerd bent in wat Underdark voor u kan betekenen: neem contact met ons op, dan kunnnen we meteen een afspraak maken. We zien u graag bij u of bij ons op kantoor, zodat we samen kunnen bespreken hoe we het verschil kunnen maken.